Check please

Urk. Äta för konstigt till frukost är inte bra. Iskall mjölk (rent ut iskall, den är fortfarande till viss del fryst från att ha legat i frysen) och därpå varmt te. Det blir inte bra. Urk. Speciellt inte när man äter för mycket också.
Gnäll och gny.

Det är äckligt tidigt för att vara mig (hon är... halv åtta, jag kom upp för en timme sen) och jag misstänker att en del av mitt humör kommer av att jag inte sov mer än kanske fem timmar inatt eftersom jag uppenbart inte kunde somna. Istället lägger hjärnan till sig med vanan att leta upp nya rollspelsscenarion som jag tyvärr misstänker inte är så nya i alla fall. Aja, det är nerskrivet nu så får vi väl se vad som händer med det - om något.

Idag är det exkursion med Medeltidens Materiella Kultur-kursen och vi har ett digert schema framför oss. Bussen avgår från universitetet vid nio och sen beräknas vi vara tillbaka vid typish fyra-tiden. Då ska vi ha tittat på en hyfsat nyligen utgrävd medeltidsby, en annan inte lika nyligen utgrävd plats samt en kyrka från.. 1400-talet tror jag det var. Det ska bli intressant, men tre platser på sju timmar gör mig lite orolig för busstiderna. Jag gillar att åka buss men jag gillar inte att göra det i mer än en timme i sträck, speciellt inte utan att byta buss någonstans på sträckan. Okej hade vi blivit tillsagda att vi skulle byta buss någonstans skulel jag ha halv panik men ändå.
Men det ska bli kul! *har hoppet uppe* och *peppar peppar* det verkar som om vi kanske får bra väder!

Annars då? Jag har sett Grease från början till slut för första gången i veckan, det var nice :D Jag har spelat klart Assassins Creed 1 och har övergått till 2'an... Spelar hellre Final Fantasy 8 dock xD Fortfarande bara på andra skivan så jag får väl ta och rappa på lite snart.

Ida och jag fick feedback på vårt PM till MMK-kursen (samma som vi ska på exkursion i, se ovan) och bestämde att splittra på oss och gå in på olika inriktningar. Jag har delade känslor om saken men det får bli som det blir.

Nu ska jag börja byta om och ha mig för att så småningom gå till skolan, men take care ye all.
Bye!


Söndag 17 okt 14:14
Tänkte bara göra ett tillägg och rätta mig själv lite. Kyrkan vi var och såg var från 1200 talet, inte 1400. Vi fick bra väder och busstiderna var inga problem överhuvudtaget.
Dagen blev på det hela bra, utom att jag fick en panikgråtattack på kvällen från överansträngning och en felsägning som senare blev ett hyggligt bra skämt. Pyjamaspartyt för Ida blev också lyckat, så lyckat att resten av gänget inte verkade komma i säng förrän vid fem imorse (jag schappade och gick och la mig vid tre).
På det hela taget en rätt bra dag igår helt enkelt.

Here with me

Livet flyter på.
Hösten kom till Örebro också och träden står i lågor på gården och på vägen till skolan kan man låtsas att allt är en drömvärld och att små sagodjur plötsligt ska komma ut ur skogen.

"Visst vore det roligt om en stor rosa kanin
förföljde Jan Björklund?" :)

Det går dåligt med det där tecknandet. Samtidigt som jag älskar det känns det overkligt och jag känner inte att jag skapar något just nu, bara en sån där känsla av att saker flyter av en. Undrar när jag började längta efter det första snarare än det andra? Jag vill bort från digitalt men samtidigt älskar jag det digitala, ctrlZ funktionen och att linjerna hamnar där jag vill, att färgerna täcker och att jag kan blanda hur jag vill - om en färg inte passar är det bara att ta något annat. Försöker jag göra detsamma med färgpennor slutar jag antagligen med nåt bajsbrunt äckelsvart och trasiga papper.

Jag fortsätter läsa om nazismen under 2VK, nu dess kopplingar till Sverige och vad Sveriges insatser/inställning var till Tyskland och det pågående läget runtom. Det är våldsamt irriterande men samtidigt högst intressant. Politik är inte min grej precis.

Jag var på "Den Inbillningssjuke" på stadsteater med Ida, Kim och Idas mamma :D! Det var helt fantastiskt, skådespelarna var otroliga och scenografin... mmmm... yum. Att kostymerna i vissa fall fick en att tänka på Bleach och Espadas well, det glömde man bort ungefär sådär två minuter in i föreställningen xD
Sådär mot slutet av föreställningen insåg jag att jag hade sett den förut om än i en annan tolkning med Eva Rydberg som huvudkaraktär, Pernilla Wahlgren som hennes tjänarinna och Linus Wahlgren som älskaren. DEN tolkningen gick under namnet "Kärlek och Lavemang" och visades på tv4 för en massa år sen. Jag vill se den igen >_<

Till motsats från mitt tecknande där allt verkar stanna av till och från har jag en bild-spree när det kommer till rollspel. Särskilt när jag då egentligen bör sova. Än så länge är det rätt begränsat men det börjar gå utanför kanterna nu. Så jag vet inte riktigt vart jag ska göra av det, för NÅT vill jag göra av det. Det finns liksom en gräns för hur många ofärdiga dokument jag vill ha liggandes. Det finns en gräns för hur många teckningar jag vill börja på - speciellt när jag inte bestämt mig för hur jag vill göra dem - och serieformatet verkar fortfarande vilja trilskas *suckar åt sig själv*

Men mitt liv är inte bara elände och gnäll, absolut inte! Det känns rätt bra just nu, egentligen, när jag inte är nyvaken och trött. Efter att jag sa upp mig från jobbet känns det bättre och även om jag fortfarande har ett öga öppet så vet jag inte vad jag kommer att göra nu. Vi får se helt enkelt.

Fler personlighetsförändringar är att vänta. Eller ja, attitydförändringar. Ida pekade ut några saker i mitt vardagliga tal som jag visste att jag gjorde men inte riktigt tänkte på vad de gav för intryck så jag försöker jobba bort dem - och känslan som gjorde att jag sa det från början.
Jag är inte nöjd med mig själv. Fan också! Varför ska jag vara såhär?!
Omotiverade känsloutbrott ftw.
Nu ska jag till universitetet och ha teaterlektion - efterlängtat I dare say.

Take care ^^

RSS 2.0