Tjo flöjt i skokartongen

Min vana trogen vill jag säga "det är lite roligt att..." men det är inte ett dugg roligt. Så omfrasering.
Det är intressant att inse hur många gånger man bestämmer sig för något och sedan bryter det bara en kort stund senare. Jag har vid flera tillfällen bestämt mig för att gå ner i vikt till exempel, och lyckas kanske gå ner två-tre kilo genom att äta sundare, gå lite mer och rent försöka tänka på vad jag gör, sen spricker det och jag återgår till gamla vanor.
Andra saker jag bestämt mig för är att vara mindre svartsjuk, bli en bättre tecknare, bli en trevligare människa, må bättre psykiskt och plugga mer intensivt. Av dessa beslut är det inget som egentligen föll igenom till den grad jag ville. Kanske siktar jag för högt.

Hur som helst. Fick ett jobb idag, så nu jobbar jag som telefonförsäljare igen xD Jag fattar på ett sätt inte att jag går tillbaka till det men det är uthärdligt, hoppas jag. Det verkar okej. Jag hoppas att de som höll på med marknadsundersökningar hör av sig och ger mig anställning där så jag kan byta; undersökningar känns bättre än försäljning. Utbildning på måndag, 17.00.

Undrar när skolan startar. Jag har inga startdatum eller tider -_-'

Nu ska jag fortsätta sprätta byxor och försöka komma på hur jag ska göra med serierna jag vill rita. Och betala en räkning, I guess.

Enjoy!

Och livet gick sin gilla gång

Sommaren är nästan slut, eller sommarlovet i alla fall. På söndag är det hemfärd till Örebro. Lillasyster sticker till Abrå imorgon för att sedan fly landet till varmare breddgrader med Liv, ha det så kul tjejer!
Själv har jag tentor på lördag och pluggar lite japanska för att försöka klara dem. Det är väl verben och grammatiken som är jobbigast (vad konstigt, det är nämligen exakt det mina två tentor går ut på, GASP!).

Så, vad händer i övrigt... jag ritar fanart, mest på Sailor Moon animen, och funderar på om jag ska köpa mangan på japanska från SF-bokhandeln. Jag skriver en hel del, lite här och var, tyvärr inte på skoluppgifter. Jag tittade på kurslitteratur till höstens kurser och kom upp i 2000 innan jag hunnit igenom hälften. J-a böcker.

Utöver detta händer inte så mycket. Jag är mest hemma och velar runt med internetet, och känner att jag borde ta en break från sagda nätverk.

Ah jo, jag har en arbetsintervju också, två kanske. Det kan bli skönt att få lite extrapengar.

More than that? No, not really. Jag var på The Studio häromdagen och blev fotad.


Sen har jag nog inte mer att säga tror jag. Livet går vidare.
Enjoy!

RSS 2.0