Halloween

Det här blir så bra!!! *viftar frenetiskt och glatt på armarna* Maaaaaassa tyg och huvudvärk från symaskinen men det kommer bli så bra!!!

God morgon, god mooorgon...

Det är fredag morgon - 06:08 närmare bestämt - och jag är trött som en liten gnu. Tycker jag i alla fall.
Skolan artar sig bra, vi är i princip färdiga med första delkursen (det är ett seminarie till tror jag... eller två kanske) och håller just nu på med tredje delkursen, VFU. "Wtf?" kanske nån tänker, men ja... tredje delkursen är som sagt VFU och den är inlagd i de andra två delkurserna för att vi ska kunna 'se' vad vi har studerat användas i praktiken, reflektera över i vilken mån de har använts och hur de använts, för att på det sättet visa lärarna att vi har förstått vad hela grejen går ut på. Den här gången har vi fokus på Demokratiuppdraget i skolan, vilket jag känner är lagomt roligt, men det funkar.

Jag ritar i praktiken inte särskilt mycket. Skissar lite i photoshop då och då, håller på i bakgrunden med kort serie som jag får spunk på för jag är inne på färgläggning och känner att ribban kanske är lite väääl hög. Men det ska nog bli bra - det lär se grymt ut när den är färdig. What else... jag har flera arttrades att göra nu, liksom ett text trade som hastigt och lustigt dök upp igår, fast det är inte så brådskande då det inte kommer vara min tur på ett tag, apparently XD

Halloween kommer närmare och jag är fortfarande i planering för vad och hur jag ska göra. Jag har i princip bestämt mig för att klä ut mig till en karaktär, men vilken är fortfarande virrig; jag står och stampar mellan tre, nej fyra olika karaktärer. Att jag VILL klä ut mig till Anemone... well jag droppade den ideen gaaaaaanska snabbt. Jag kan inte gå i hennes klänningar XD

Göteborg ikväll as well... Ida får besök av familj så jag sticker tillbaka till min över helgen. Förhoppningsvis ska jag göra klart lite småsaker och sen ska jag ägna mig åt läxor, är det tänkt. Får se hur det går. Jag är mer ansvarsfull med läxorna just nu än jag varit på länge, which is fun to realise.

Nästa vecka är det sista VFU veckan samt en TW-demo på söndan, jag kommer vara halvdöd men det är det ingen mer än jag som har dött av.
Nu ska jag gå iväg och fixa... Packning and such y'know...

Enjoy the weekend ^^


RSS 2.0