Jag är awesome!

Moahaha!! Idag har jag skrivit och skickat in två arbeten! GO ME! Ett av dem varande uppgiften som legat sen i ettan och skräpat där bakom axeln där den kan ge mig dåligt samvete utan att direkt synas och den andra... Ja den fick jag idag och gjorde - som sagt - färdigt idag xD
Jag fick en kompletteringsuppgift för att jag missade lektionen där vi gjorde installationer på campus (Göteborg är skadligt för mina studier). Tack och lov fick jag läraren att förstå att jag faktiskt hade varit delaktig i processen att arbeta med installationen så jag fick i alla fall förminskad uppgift tack vare det...

Så nu har jag Höviska Damen PM'et, ett Case och mitt FolkmordsPM kvar att göra för den här terminen, och ett VFU paper från förra terminen. När jag får VFU papret godkänt (och DDT uppgiften från ettan som jag skickade in idag då) kan jag ta ut min examen på riktigt :D Then I can have it on paper that I'm a theatre educationalist <3

Nu... nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag har praktisk teater imorgon och har inte lust att nästan svimma som jag gjorde sist (då pga sömnbrist och plötsligt sockerfall) så... sömn låter bra. Åh, jag ska byta kuddfodral också... I almost forgot.

I övrigt händer inte så mycket, jag funderar på att sy dockor (igen) och stöter på fler och fler komplikationer i mitt lilla hjärnkontor xD Hur som helst så ska det nog bli bra om jag bara kommer över känslan av att det kommer gå åt helvete och accepterar att jag är glad lekman, inte proffs. Det FÅR bli fel - det är det jag lär mig på.
Jag ser på Sailor Moon Live Action serien också, kan nämnas. Det känns lite hemskt att erkänna, men hittills har den faktiskt varit över förväntan - inte så konstigt när jag inte väntade mig något särskilt xD Jag medger att jag avskydde vad de gjorde mot Zoisite i kläd/appearance väg, men att de satte honom på att spela piano? Mmmm... nomnomnom... I'm a sucker for piano <3 Och man vande sig vid kläderna. Till slut.

För övrigt så är ananas jello väldigt gott ^^

Take care!

Hjärnkontoret har semesterstängt

Ni vet såna där saker som folk brukar kunna säga är sunt förnuft och vettigt resonerande? Tja, jag tror inte jag tänker räkna in att läsa Stephen Kings Jurtjyrkogården till klockan tre på natten bara för att man "vill läsa den till slut" i de sakerna. Faktum är att det är en riktigt j-a korkad idé. Uppenbarligen är herr King lika bra på att skrämma mig genom lyrik som de flesta är på att skrämma mig genom film, vilket är något... fascinerande.
Så ja... nu väntar jag bara på att jag ska sluta få de bok-relaterade skräckscenarierna ur huvudet så jag kan agera som mitt vanliga, (o)normala jag igen. Å andra sidan har jag fortfarande inte slutat hoppa högt när jag hör någon knarra oväntat så jag borde inte räkna med snabb lindring precis.
Ni som vill kan ju ta den här utläggningen riktigt positivt; det är en bra recension rent bok-kvalitémässigt. Jag brukar inte bli rädd för böcker.

On another note så har vi i Örebro ca drygt två decimeter snö, vilket är lagomt roligt. Jag är inte glad. Avskyr det här vita slabbet.
Och jag ska skaffa ID kort... idag... förhoppningsvis. Var till polisen i onsdags men hade inte pengarna då - klantstämpel på mig, ja - men idag ska det vara lugnt.

Usch nej. Ska till skolan om en halvtimme och har en hel del kvar att göra. Mjurr.

Take Care

RSS 2.0