SÅ.

Jag funderar på att vara otrogen och byta bloggsida. Ja det var samma mening och behandlade samma ämne eftersom jag rent personmässigt inte är i en relation och därmed inte har någon att vara otrogen _mot_. Tack så mycket.

Annars? Sommaren flyter på, jag fick veta idag att jag är antagen till hösten på universitetet och det är ju helt underbart, nu ska jag bara få veta att jag får CSN pengar och hoppas - lite förgäves - att jag får mer än jag fick förra året -_-' vilket inte lär hända. Jag och Ida får väl kanske ansöka om bostadsbidrag igen, och jag tror jag börjar bli mer på¨att gå ner till ÖBO och skriva på sambopappret eftersom jag av någon anledning fick nojja över det häromdan (dvs att vi inte gjort det än)

Otherwise? Jag ritar inte så mycket, men jag jobbar på i PS av någon anledning XD En kortare serie som jag hoppas ska bli fin, än så länge är den bara jobbig -_-' Meeeeen det blir väl som det blir. Jag skriver en massa däremot. Inget av det jag SKA skriva på, fast jag vet att jag kan skriva det på en helg och ha det åt helvete sen så jag slipper det, men ja... det är väl trevligt att veta att jag är lat och dåligt planerad?

Var med föräldrarna och brodern på Liseberg, det var väldigt intressant ^^ Jag har varit ledsagare åt Emil för första gångeeen.. *dansar runt lite* Ehm... ja. Det är inget stort egentligen, det betyder bara att jag får ett ledsagar-åkband och allt han åker får jag åka med gratis på. Igår innebar detta att jag åkte gratis på Sagoslottet och Farfarsbilarna XD Värsta awesome! Visst hade ni velat vara med?! Ehm... *host* Ah well, vi gick runt och spelade mest i alla fall... så jag körde lite bil simulering i spelhuset... körde mest in i publiken och i vallarna, men jag fick i alla fall en stage-up! Jag KAN inte köra bil i en bilsimulator, okej?!
Sen gjorde vi lite olika race-saker... som hästracet inne i spelhuset och bilracet nere vid glaslabyrinten/spegelhuset. Nån annan snubbe vann hästracet (som för er som inte vet går ut på att man ska skjuta bollar genom hål i en bana och ju bättre du siktar desto fortare går hästen på en skena) och jag vann bilracet! (man skulle skjuta vatten i bensintanken på en bil som stod framför en, så gick det små bilar på skenor bakom dem) Kaaanske för att jag gjort det förut, vilket inte varken mina föräldrar eller min bror gjort XD Ah well, jag vann!! ^^

Har jag något mer som jag vill säga... nja. Går ut med Dixie nån gång dagligen, har fortfarande inget jobb så det där med pengar finns det ju inga av -_-' Men det ska väl lösa sig. Fast med min attityd borde jag väl vara Alexander Lukas för att det ska funka...

Föräldrarna har tagit brodern och stuckit någonstans. När jag kom upp var de bara borta. Ah well, ensamhet är trevligt ibland. Nuu... nu ska jag göra något. Lämna datorn en stund i alla fall.
Ha det underbart, och Örebro; vi ses om tre veckor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0