Jul, jul, gläns över sjö och båt

Yupp, det är jul"lov" och även om jag tog lite extra tid off för att ha tid hemma har det varit otroligt skönt, trots missade seminarier.
Linda har varit här till exempel och vi har gått på Sonata Arctica! Tredje året i rad för min del, och de blir bara bättre och bättre :D Hade velat se dem medan Jani fortfarande var med, men men... Årets två förband var Winterborn och Delain, och det säger jag, Delain var överraskande sköna! Måste komma ihåg att leta upp dem bara... Och Tony Kakko var lika grym som alltid xD Karl brister plötsligt ut i joddling! Idioten... fy fasen vad jag tycker om honom... och alla verkar mycket tajtare nu jämfört med första konserten jag var på... ("Is there anything you need? VODKA!" )
Har också fikat med Elisabeth och återupptäckt bristen på internet i husvagnen. Idag är det tandläkaren, hämta räkningar från Ida när hon kommer med tåget och sen är det fika med Liv på stan ^^ (rimmar illa med tandläkaren).

Har för övrigt googlat på mig själv och sånt är alltid trevligt. Finns en Linnéa som är med i De Fördömda, Den Mörka Hemligheten och spelar Charlotte, och så finns det en Linnéa i Borås som tydligen är lärare O_o Den var jag inte beredd på XD Undrar om det är henne alla löparresultaten tillhör också? Oh well. Man hittar lite på mig också, men inte mycket rent procentiellt. Sånt här är som alltid trevligt, speciellt som jag hört att när man söker jobb kan de ibland få för sig att söka på en på internet. Ja jo, den här bloggen är kanske inte mycket att bita i för dem i så fall ^^' Jag är för inkonsekvent med att skriva i den.

Nej hörni, nu är det som dags att lägga ner bloggandet för den här gången och göra sig i ordning. Vill skriva in en text på datorn innan jag ska åka med mamma ner till centrum, och så borde jag väl borsta tänderna, för både min och tandläkarens skull xD
Jul jul, stressande jul, hur vi dig älskar och saknar.
Enjoy ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0