Jag blir så trött...

mje.
Det är så roligt när smärtan blandar sig med hjärncellerna så till den grad att ALLT blir upp och ner vänt.
Imorse stack Ida till Sundsvall vid sex-tiden (tåget gick 7) och halv åtta ringde hon mig för att leka väckarklocka (en gammal vana jag inte vet om hon tänker ta upp igen - hon var vänlig nog att agera personlig väckarklocka en period på Wendelsberg också ^^ ) och jag svarade... var till och med på väg upp... men somnade om, givetvis.
Så skolan gick åt helvete... När jag väl kom upp var hon närmare halv tolv och jag visste seriöst inte vart jag var någonstans. Dock släppte minnesförlusten inte långt senare och jag lyckades komma upp och inse att skolan nog inte var något att tänka på idag... Istället fick jag snabbplanera en handelsplan för att skaffa mig lite mat inför helgen (eftersom Ida inte tänkt vara här och planera den åt mig ;) ) vilket gjorde att jag fick åkt iväg och gjort det... Massa pengar på mat. Jag avskyr att lägga massa pengar på mat DX Men jag var inne på ÖB och Coop, kollade igenom båda filmställen... men jag köpte faktiskt inget. Stolt över mig själv *klapp på axeln*
När jag kom hem vart den den riktiga smällen, den som VERKLIGEN fick mig att sucka djupt och senare halvt bryta ihop. Jag kom hem 16:56. Klockan 15:00 skulle jag ha varit på Kulturskolan för en rundvandring och frågestund för att höra hur de sköter sin organisation, hur de tacklar genusfrågan och så vidare för en uppsats till skolan.
Jaha... det var bara att inse att jag återigen failar skola och liv och allt. Vad fan håller jag egentligen på med? Det känns som att jag inte vet vad jag gör - ska jag verkligen vara här? Borde jag inte typ erkänna mig besegrad och gå och lägga mig under en sten någonstans i stället?

Jag är fullt medveten att det nog har med min föregående förkylning och skuldkänslorna från densamma att göra, men jag orkar verkligen inte med mig själv längre.
Nu kommer Ted på lördag i alla fall, kanske det kan muntra upp mig bättre än det varit hittills.

Och jag har satt mig själv på avhållsamhet tills vidare. Ingen glass, inget godis, inget chips eller popcorn. Utom vid speciella tillfällen. Detta innebär att jag äter naturgodis och riskakor som besatt -_-' Riskakor - som jag alltid hävdat att jag avskyr - har blivit min nya obsession.

Och jag skriver. Massvis. Men inte läxor.

Och nu ska jag gå och lägga mig. Eftersom jag nu tagit reda på att det är fredag imorgon ska det blir Martha Vestin och en jättemassa konstiga regi frågor.

Sov gott.

Sömn? Inte då....

Igår var det intressant...
Alltid lika roligt när schematiderna inte stämmer -_-'
Så sömn! Not at all!
13.00 blev 09.00 och mina planerade sju timmar blev tre.
Lycka.


"Det känns som om vi har glömt något..."
"Ja, att huvudkaraktären ligger nerslagen utanför ett kannibal-läger."
"Ah, jag tyckte väl det kändes konstigt att gruppen plötsligt bara var fyra personer."

Take care all

Övergiven

Inte särskilt XD
Ida drog iväg till hemlig ort för att fira tre år med Kim, så... I am alone.
VIlket gör mig lite förvånad över hur produktiv jag varit idag ^^ Efter att ha kramat Ida hejdå imorse lyckades jag i och för sig somna om och sova lite längre än jag tänkt, men jag har fortfarande hunnit med att boka tvättid, gå till affären (fyra affärer faktiskt; Willy's, Coop, ÖoB och lokala Coop här hemma), gått en halvmil, gjort pepparkaksdeg samt sallad på Linnéa vis ^^

Egentligen skulle jag ha pluggat också, men det... blev inte av.
Jag är faktiskt väldigt glad att sjukan börjar lägga sig. I dess ställe har jag iofs fått mens och besök av Jack The Ripper gone Wild and Crazy, men jag kan gå och jag har lett väldigt mycket ^^
Så jag är positiv idag ^^

Nu... är klockan lite för mycket för att det egentligen ska vara bra att vara uppe, men jaja... det... blir nog bra XD
Ska ha lite mer sallad - börjar bli hungrig igen.

Take care, people ^^

Det kan väl bli kul :)

jag har blivit en hejade på att uppdatera den här, inte sant?

Först ut, nöje. Stal från AK's blogg och ska förhoppningsvis ge mig någon minuts underhållning:

Skriv ditt namn på fråga ett och fortsätt svara på resten av frågorna med första bokstaven i ditt eget namn. Pojk/flicknamnen får inte vara ditt eget.

1. Vad heter du? Linnéa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lins
3. Flicknamn: Linda
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke: Lagerarbetare
6. Färg: Lila ^^!
7. Klädesplagg: Linneklänning
8. Mat: Lasagne
9. Sak i badrummet: Linsvätska
10. Plats/stad: Landvetter
11. En orsak att vara sen: Länstrafiken
12. Något man skriker: LOOK OUT!
13. Film: Livet
14. Något man dricker: Liniment. Ehm... kanske inte. Läsk ^^
15. Band: Lordi
16. Djur: Leopard
17. Gatunamn: Lagarevägen
18. Bil: Land Rover
19. Sång: Live and let die
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Limbo


På sjukdomsfronten?
Jag ser fortfarande dubbelt lite då och då och lite till och från har jag folk som sparkar mig i huvudet eller borrar i det eller så, men levande är jag - än så länge. Jack the Ripper är dessutom tillbaka så jag får väl vara tacksam om jag inte kreverar av smärtan. Fötterna är smärtfria i alla fall! Det trodde jag faktiskt inte efter glas-kross olyckan vi hade för några dagar sen (ett glas åkte i golvet och splittrades i väldigt många bitar)
Hur som helst är det som det är och jag hoppas folk är glada ^^

Och Malin kommer hit! *lycklig*

A6 är trevligt

Jaha, som jag fruktade har Ida's megaförkylning/sjuka slagit till mot mig... Så huvudvärk, halsont och mje mje... Isch. Gillar inte att vara sjuk.

Har fortfarande vissa problem med att teckna/rita... men av någon anledning så blir det ändå sjukt mycket gjort.
Jag prövade på kul att rita upp ett rutmönster med fyra rutor på ett av mina A4 papper - ergo fick fyra stycken rutor i A6 format - och prövade att se hur det skulle gå om jag ritade i dessa...
Det har gått asbra, jag har fyllt två A4 papper - dvs 8 små bilder XD Yeeey för mig ^^
Dessutom - vilket jag tycker är lite underhållande - brukar jag säga att jag inte kan göra mer än kanske... säg... tre pers på samma papper för det blir inte snyggt. På första A4'at hade jag tretton personer, på det andra fjorton. I och för sig sammanlagt på alla fyra rutorna så de är ju inte relaterade till varandra men ändå...
Så åtta små bilder, komplett med bakgrund och allt... Finns för övrigt att betrakta på min DA, om det klickas här för de första fyra, och här för de sista, notis om att sidan är på engelska, liksom förklaring och beskrivning.

Mer än så vet jag inte om jag har att säga... *sträcka på sig*
Jag tror jag ska försöka laga mat eller något, har inte ätit på mer än tolv timmar. Och vårda min hals lite istället för att försöka sjunga med i låtarna på media playern.


Seth har fått jobba XD

**12 Mars 2009**

Igår fick jag ett grymt nersving... trött, kall, osocial, gråtfärdig... Efter att ha suttit på MSN i ca tre-fyra timmar i ett närmast halvapatiskt läge där jag knappt svarade på tilltal och sa nästan ingenting på eget kommando vart det helt enkelt för mycket.
Så det blev en stunds Kingdom Hearts, se om introduktionsscenen och spela tutorial igen... och så vart det lite roligare nu när man visste fler av karaktärerna (Tex Wacka och Selphie) XD
Men ja, eftersom jag störde mig mer på spelet än uppskattade hjärndödheten det innebär så stängdes även det av och jag gick och la mig ganska snart efter det...

Imorse var inte mycket roligare. Jag har sovit bekymmerslöst, men vaknade arg och bitter och gråtfärdig en och en halv timme innan klockan skulle ringa.
Så jag sa ett definitivt "Nej!" till skola idag - Fiktiv Produktion idag, inriktning Budget - och sov ett par timmar till. Gick upp... spelade lite Guitar Hero...
Sen fick jag för mig att jag skulle rita, vilket innebar att jag fick fram mina färgpennor - och påmindes om min brist på pennfack. Eftersom jag varit runt och kollat på desamma i affärer men ratat allihop kom jag fram till att då får jag väl sy mig ett helt enkelt (något jag tänkt göra i typ... tre veckor eller något).
Sagt och gjort kom symaskinen - Seth - fram och efter lite pill och överkurs-modellerande började Linnéa sy sitt pennfack.
Nu, nästan tre timmar senare, har hon två mycket fina påsar - som inte passar varandras mått -_-' Epic fail.
Men jag orkar inte korrigera det idag... får göra det imorgon! Yeeey! ^^
Hur som helst... kanske kan sy på en liten påse på den inre...? (Innerpåsen är för liten för att passa ytterpåsen) så kan man ha sudd eller något däri *fundera*
Ja, det ska fixas och donas.
Hur som helst...

Huvudvärk hotar. Alvedon försvarar.

Take Care All!

Hablö...

Nej, URK säger jag bara.
URK!

~Qoute of the day:~
Youtube - Kiss Shreds

"I was paid to fly with you, Batman!!"


Sjuk och glåmig

Mje. Hon är... tio i åtta på morgonen och jag har tydligen på något vänster ändå vant mig vid att gå upp när klockan ringer eftersom jag ändå var uppe vid sju... detta trots att jag visste att jag inte skulle gå till skolan idag, eftersom jag inte är helt hundra, samtidigt som Ida inte mår bra alls.

Tekniskt sett har jag inte så mycket mer att skriva... Jag skissar lite här och var på olika karaktärer, vissa som inte är placerade än, och det är väl trevligt... Eftersom jag är ganska glad i random characters just nu så är det skönt att veta att det går att göra.
Samtidigt är Abel en mycket trevlig karaktär att rita, han är så enkel ^^
(( Abel -> [link] ))

Mer än så har jag nog inte att säga... ha det kul på länsteatern, klassen, ett korsförhör kommer på måndag. ;)

Take care all!

Lögn och förtal!

Åh gudars vad roligt jag hade igår XD
En heldag på stan som var ganska mysig, tillsammans med ett besök på Java (restaurang här i Örebro, med världens godaste sallad *drool*) och en hel del affärer... Väldigt trevligt faktiskt ^^
Sen skulle Ida och jag på en inflyttningsfest med tema Superhjältar, och ehm... jag, glömsk som alltid kom på det i torsdags, velig som alltid hade jag inte lyckats komma på något jag ville vara (Fast både Snälla Spöket Casper och Jessica Rabbit stått på förslag) så i slutändan vart det Ida som kom med förslaget "Men du, om jag ska vara Ranmas kvinnliga form, så kan ju du vara Kuno och jaga runt mig med en ros och skrika 'USAGI-NO-ONA!!??' "
Och så blev det. Jag kan inte ett skit om Ranma men jag vet tillräckligt för att veta att Kuno är kär - hopplöst - i Ranmas kvinnliga sida, så Ida drog upp ett avsnitt för att jag skulle kunna se vad jag skulle sikta på, och sen var det bara att köra XD Vilket vi gjorde!
Det hela började med att jag kom efter alla andra, så det blev korsförhör i hallen innan Ida följde med in på toaletten så jag kunde få byta om (korta pyjamasbyxor i vinterkyla, nu-uh) och då proppade hon i mig en replik jag skulle presentera mig med (som jag aldrig fick kläm på) och som jag troooor löd "Kuno Tatiwaki, blue thunder of Furukawa High School" eller något liknande ^^'

Hur som helst fanns det en drös folk där... och flera som jag inte kände O_o HUGA! Nåja, med en Xena - Krigarprinsessan och en Sailor Moon som värdinnor kan jag nog överleva det XD
Men sötast måste ju ha varit Pontus som var "Office Supply Guy" XD
Utöver dessa hade vi bland annat en Karl-Alfred, Princess Peach, Clark Kajsa och en skidlöperska från Finland :D
Dans, alkohol, musik, snack och mycket trevligt folk var faktiskt en ganska intressant blandning. Som vanligt höll jag mig ifrån att dricka en massa, så det var inte särskilt berusat tillstånd för mig (vilket jag är j-t glad för...) och det är ganska kul faktiskt *ler snett*

Hur som helst lyckades vi någonstans halka in på att spela Sanning eller Konsekvens - ett spel jag velat spela sen många år tillbaka men aldrig hittat personerna jag vill spela det med - så den här gången hängde jag faktiskt på.
Som bot om man inte ville ta konsekvensen eller tala sanning blev det tre klunkar av vad man för närvarande hade i glaset/flaskan. Jag backade ur en gång på ett konsekvenskort faktiskt... så Idas Xider blev lidande XD
Nåja, det hela resulterade i en helvetes massa skratt och... för mig... två sugmärken på halsen ^^' Ja, jag fick ett konsekvens kort med uppgiften att låta mig själv få ett sugmärke av "personen mittemot" - vilket var Rebecka... så det fick hon göra, varpå Saga också fick för sig att göra ett.
Så nu har jag två sugmärken på halsen... och på måndag kommer det spridas ut en helt annan historia, tydligen ^^' XD Nåja, det ska jag väl överleva kan man ju hoppas.

Sen kom faktiskt tillfället då jag kände att "nu vill jag hem" så det fick Ida veta, och trots en hel del avbrott så kom vi faktiskt iväg i slutändan... och när vi kom hem tror jag vi däckade båda två nästan omgående.
Men kul var det ^^
Och jag är fascinerad av hur jag faktiskt... engagerar mig... mer med mina klasskamrater här än någonsin förut. Samt att jag har varit på fler fester det senaste halvåret - ehm... tre månaderna - än under hela min tonårsperiod upp till nu.
Nåja, rätt människor kan göra under, sägs det ^^

Take care all!

RSS 2.0