Spelföreningsmöte

Jahapp... så var man hemma då...
Var på årsmöte idag med en spelförening som ska starta här på Öru, startade klockan två och var beräknat att pågå i kanske två timmar. Halv elva var jag hemma. Då hade vi avslutat "stormötet" runt halv åtta och hälften av oss gick och satte oss på pizzerian för att äta - det var som behövligt - och lyssnade på den nyvalda styrelsen som hade styrelsemöte.
Mysigt värre.
Så nu har jag spelat lite Super Mario World för att få ur aggressionerna som byggdes upp under stormötet och ska försöka mig på att komma på vad jag ska göra en stund innan jag vill gå och lägga mig xD Jag är egentligen trött nog redan nu efter att ha suttit i en j-t syrefattig sal i drygt fem timmar, men min hjärna är tydligen inte på ideen att sova, so... not yet.
Imorgon blir det Lena Tilly, Studiefrämjandet i Gbg, shopping och spelkväll ^^ Kanske, kanske... Jag kan tänkas hoppa spelkvällen om jag mår skit, vilket jag gissar på att jag kanske gör... Vi får se. Tyder jag min kropp rätt kommer det bli hemmavarande imorgon. Vilket kan göra det bökigt eftersom jag lovat att vara Kina's meddelanderöst om hon blir sen xD
Ah well...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0