Mjaaaaaaaaaaoou...

Så har det gått lite drygt två veckor sen man kom tillbaka till Örebro... En mycket kort inledning skulle väl vara att det mesta sen dess har handlat om skolan, kurslitteratur och möjligen art trades.

Det började direkt med att jag inte var ordentligt registrerad på min kurs, då datasystemet på Öru hatar mig, och jag fick prata med en trevlig kvinna som fixade in mig i en seminariegrupp lite sådär sent påtänkt, även om jag inte var sist har jag fått veta.
Seminariegruppen innehåller inte en enda teaterpedagog, men tre personer till från Musikhögskolan, och vi gick ihop och blev förseminariegrupp 1, musikgruppen. Vi sitter ner och diskuterar kurslitteratur vi har läst till veckans seminarie för att få lite koll på det, även om det hittills bara blivit en bra diskussion på tre eller fyra möten.
Kurslitteraturen är massiv, med många detaljer och mycket vetenskaplig/akademisk text inriktad på förskolan/grundskolan, dess uppkomst, vikt i samhället, dess demokratiuppdrag och inte minst läroplaner och massa andra saker från skolverket. Efter lite strul med böckerna har vi nu nästan vad vi ska ha så nu kan vi faktiskt läsa texterna! :O

Annars då? Mja, mjo... jag rollspelar lite grann, med betoning på 'lite'. Mitt initiativ eftersom jag känner mig ganska okej med att leva i min egen verklighet ett tag nu, för att inte tala om att rollspelet tar upp tid som jag just nu inte riktigt har.. Samtidigt som jag har det, jag disponerar det bara inte på ett helt effektivt sätt. Nåväl.
Jag har så smått kommit igång med att rita lite grann igen, nu mest skisser och enklare grejer, samtidigt som jag vill sporra mig att bli bättre så vi får se hur det går, den där känslan av uppgivenhet finns liksom där i bakgrunden någonstans hela tiden. Funderar på om det kan vara att jag inte är nöjd med min nuvarande stil men inte riktigt vet åt vilket håll jag ska utveckla den, eftersom det faktiskt finns ett antal vägar att gå. Det känns lite som att jag står och trampar på samma ställe, men det är inte så konstigt eftersom jag helt klart inte har ritat som jag gjorde för några år sedan. Vilket kanske är lika bra.

Idag skall Ida och jag till IKEA och leka husliga. Ida ska skaffa sig en skrivbordslampa och jag ska titta på byråar med alternativ eftersom jag börjar bli aningen trött på att ha en flyttlåda som byrå till de mest akuta kläderna. Tydligen har jag inte tillräckligt med plats för mina grejer i alla fall. Mutter.

Ah well, klä på sig, dricka upp teet och sen sticka med bussen till IKEA, ikväll blir det läroplaner som jag inte läste igår samt en massa Dewey som inte existerar.... ergo jag kan inte läsa Dewey för vi har inte boken -_-' Vi har däremot en som heter "Bibliotekskatten Dewey" som jag fick i somras av Marianne, men jag tror inte den räknas... även om katten Dewey faktiskt döpts efter John Dewey som vi ska läsa. Men jag tror FORTFARANDE inte den räknas, nej.

Nej, ta en kaka och var glad, världen ler och solen skiner (fy fan >.< )

Enjoy ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0